YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAdıyaman'da hurdacıya satmak için su borularını çaldılar
Adıyaman'da hurdacıya satmak için su borularını çaldılar
Adıyaman Besni ilçesine bağlı Çomak Köyünde hurdacıya satmak için demir sulama borularını çaldılar.
ADIYAMAN(İGFA)- Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Besni İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yer alan Çomak Köyünde ikamet eden D. E. isimli şahsın 10 Ocak 2022 günü İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek arazisinde bulunan piyasa değeri yaklaşık 30.000 TL. demir sulama borularının kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını bildirdi.
Olay ile ilgili Jandarma Suç Araştırma Timi ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yapmış oldukları planlı ve titiz çalışma araştırmalar neticesinde 20 günlük güvenlik kameralarının görüntü kayıtları incelendi.
İncelenen kayıtlarda hırsızlık suçuna karıştığı değerlendirilen bir araç içerisinde demir sulama borularının taşındığı görülmesi üzerine araç sahibi M.A. ile yapılan görüşmede su borularını A.A. birlikte çaldıklarını ve boruları hurdacıya sattıklarını itiraf etti.
Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
-
Yeni yapılan 31 bilimsel araştırmaya göre, vegan köpek maması ve vegan kedi mamasının iyi sindirildiğini ortaya koydu -
Kaldırım işgaline karşı sıkı denetim -
Kadınlar kentin değerleriyle buluşuyor -
Kadın girişimcilere Yenicuma’da satış imkanı -
Açık havada nostalji rüzgarı -
Davutoğlu'ndan 'Gelecek'i sonlandırma kararı! -
Keşan Yayla Sahili'nde bot faciası! 2 kişi aranıyor -
Beylikdüzü’nde YKS tercih günleri başladı

