YAŞAM
YAŞAM HaberleriAdıyaman'da çocuklara oyun terapisi
Adıyaman'da çocuklara oyun terapisi
Ordu Büyükşehir Belediyesi depremzede çocuklar için seferber oldu. Ekipler Adıyaman’da çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları için şehrin farklı alanlarında aktivite alanları oluşturdu.
ADIYAMAN (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
AKTİVİTE ALANLARI KURULDU
Deprem mağduru çocukların iyileşme süreçlerine katkı sağlamak, çocukların moral bulması, normalleşme ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için ekipler bölgede aktivite alanları oluşturdu.
Resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocuklar depremin etkisinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.
BÜYÜKŞEHİR HER YERDE
Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi; arama-kurtarma, yemek ve içme suyu ihtiyacı giderme, alt ve üst yapı çalışmalarına destek olma, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Saha çalışmalarında aktif rol alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir yandan da deprem bölgesinde bulunan minik kalplerin hayatın olağan akışına hemen dâhil olabilmesi için seferber oluyor.
-
Eskişehir’de altyapı çalışmaları 7/24 devam ediyor -
Bakan Göktaş'tan İİT Zirvesi'nde Gazze ve kadınların güçlenmesi vurgusu -
18 ilde uyuşturucuya 80 gözaltı... 1 milyonun üzerinde kenevir ve skunk bitkisine imha -
Kocaeli'de camiden cemevine 32 milyon TL'lik destek -
Konya Meram'da 'Hane' sergisi -
Antalya'da Konyaaltı Sahili’nde 7/24 temizlik mesaisi -
Trabzon'da plaj voleybolu heyecanı -
Konya Selçuklu'da uygulamalı yangın eğitimi

