GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAdıyaman İGC'den depremde hayatını kaybeden meslektaşlarına mevlit
Adıyaman İGC'den depremde hayatını kaybeden meslektaşlarına mevlit
Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okutuldu
ADIYAMAN (İGFA) - 6 Şubat depreminde Adıyaman’da vefat eden gazeteciler ve vatandaşlar için mevlit programı düzenlendi.
Programa AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Turgut, Adıyaman il Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, kurum müdürleri, STK temsilcileri, vefat eden gazetecilerin yakınları, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Deprem bölgesinde 14 basın mensubu ile bölgede en çok Şehit veren il Adıyaman’da Basın Sitesi'nde Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti tarafından düzenlenen mevlit programına Kur’an-ı Kerim ile başlandı ilahi ve dualarla devam etti.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, 6 Şubat tarihinde dünyada görülmemiş bir depremle sarsıldık binlerce canımızı kaybedip toprağa verdik onların acısını ilk günkü gibi içimizde yaşıyoruz. Bugün burada depremde kaybettiğimiz gazeteci meslektaşlarımızı anmak için toplandık katılım sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.
Program Adıyaman İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu'nun yaptığı dua ile sona erdi.
-
Kocaeli'de anneler ve çocuklar üreterek eğlendi -
Gazze için pedal çevirdiler -
Ağrı Şeker Spor, Burhan Gökçe’nin hat-trickiyle kazandı -
Bursa'yı BAL'da 2 kulüp temsil edecek... Zafer ve Yenişehir'e Başkan Vekili Biba'dan tebrik -
Türk somonu ihracatta rekor yolunda... Üretim 75 bin tona ulaştı -
İstanbul Maltepe’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi -
İzmit'te Hıdırellez Şenliği'nin son günü coşkuyla yaşandı -
Srebrenitsa Anneleri yaşadıkları acıları özel günde anlattı

