YAŞAM
YAŞAM HaberleriAdana'nın deprem hasarı tespit edildi
Adana'nın deprem hasarı tespit edildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli inşaat mühendisleri ve inşaat teknikerlerinden oluşan ekipler Adana’da depremden etkilenen binalarda hasar tespit çalışması yaptı.
ADANA (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana’nın Feke ilçesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürerken bir yandan da hasarlı binaların tespit çalışması yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli inşaat mühendisi ve inşaat teknikerlerinden oluşan ekipler de çalışmalarda aktif görev alıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca yürütülen çalışmalarda görev alan ekipler, 24 Mart -10 Nisan tarihleri arasında Feke ilçesinde 1300’e yakın hasarlı bina tespit etti.
Depremden hasar gören binaların az, orta ve ağır hasarlı olup olmadıklarına dair tespitleri yapan ekiplerce binalara yapı tespit belgesi yapıştırıldı. Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleri Osmaniye’de yapılan hasar tespit çalışmalarında da görev almıştı.
-
İzmir Foça’da makilik alandaki yangın kontrol altında -
İzmir Menemen'de yangına hızlı müdahale -
Düzce'de Samanlıkta yaşayan yaşlı devlet korumasında -
Bursa Büyükşehir aşure bereketini Yıldırımlılarla paylaştı -
Kocaeli'de geleceğin sanatçıları ayakta alkışlandı -
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili Batman’a uğurlandı -
Bursa'da 2. Aktif Yaşam Şenliği'ne yoğun ilgi -
Sakarya Büyükşehir: Verimli bir kamp süreci geçirdik

