GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAdana’daki taşkın sonrasında yerine hasar tespit
Adana’daki taşkın sonrasında yerine hasar tespit
AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Saimbeyli ve Feke ilçelerindeki taşkın sonrası bölgede incelemelerde bulundu.
ADANA (İGFA) - Adana'da Milletvekili Abdullah Doğru ile birlikte D-815 Karayolu ve Saimbeyli Deresi’nde oluşan hasarı yerinde değerlendiren AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Karayolları, DSİ ve belediye ekiplerinin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Başkan Dağlı, gün içinde yolun kontrollü olarak tek şerit halinde ulaşıma açılması planlandığını belirterek, Yardibi Mahallemizde ise alternatif yol çalışmaları devam ettiğini kaydetti.
Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğunu vurgulayan Başkan Dağlı, “Vatandaşlarımızın yanındayız, yaraları en kısa sürede birlikte saracağız. Kıymetli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
-
Malatya’da 3 ilçeyi bağlayan grup yolunda büyük dönüşüm -
Denizli'de ulaşım desteğinden binlerce öğrenci faydalandı -
Bursa Nilüfer’in turizm vizyonu meslek odalarıyla paylaşıldı -
Bursa İnegöl'de Halk Dansları Topluluğu'ndan yaza merhaba -
Ankara’da Doğal Yaşam Parkı’na 42 bin ziyaretçi -
Sakarya’da metrobüs 1 yılda 3,6 milyon yolcu taşıdı -
Yıldırım Deliçay'da risk bitti, yaşam başladı -
Anadolu’nun renkleri Manisa’da sahneye taşındı

