YAŞAM
YAŞAM HaberleriAdana Girişimci Kadın Emeği Pazarı açıldı
Adana Girişimci Kadın Emeği Pazarı açıldı
Atatürk Parkı Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda İŞKAD ve Building Markets tarafından düzenlenen “Adana Girişimci Kadın Emeği Pazarı” etkinliğine Adana Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.
ADANA (İGFA) - Adana Büyükşehir Belediyesi; girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergileyebilecekleri ve satış yapabilecekleri uygun ortamın oluşturulmasına katkı sağladı. Etkinlik boyunca kadınların yeni iş bağlantıları kurmaları, ürünlerini daha geniş kitlelere tanıtmaları ve girişimcilik süreçlerini geliştirmeleri teşvik edildi.
Aynı zamanda üreten kadınların ihtiyaç ve talepleri dinlenerek Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sunabileceği desteklerin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
"Emeğini Girişime Dönüştüren Kadınlar Burada!" sloganıyla kurulan pazarda; el emeği takılardan tekstil ürünlerine, doğal gıdalardan sanatsal tasarımlara kadar çok sayıda ürün sergilendi. Etkinlik süresince kadın girişimciler hem ürünlerini doğrudan satışa sunma fırsatı buldu hem de ticari ağlarını genişleterek markalarını tanıtma olanağına kavuştu.
Ayrıca Toplumsal Cinsiyet ve Hukuk Çalışmaları Grubu (TOCH) pazarda yer aldı. Grup üyesi kadın avukatlar tarafından kadına yönelik şiddet anında izlenebilecek hukuki süreçler hakkında bilgilendirme yaptı, başvuru mekanizmaları ile yasal hakları konusunda bilgi paylaştı.
-
Balıkesir Büyükşehir'den arıcıları sevindiren destek -
Balıkesir'den Kadın Dostu Kentler Programı -
Antalya Otogarı’nda sağlıksız gıdaya geçit yok -
64 ilde dev operasyon -
O binalarda artık zorunlu olacak -
Antalya'da özel bireyler bir günlüğüne asker oldu -
Kırşehir’e yatırım hamlesi -
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Antalyaspor’a destek

