YAŞAM
YAŞAM HaberleriAdana Büyükşehir'den ağaç nakli
Adana Büyükşehir'den ağaç nakli
Adana Büyükşehir’in kavşak düzenleme çalışmalarında sökülen ağaçlar, Park ve Bahçeler Dairesi’nin titiz çalışması sonucu sökülerek fidanlıklara ya da başka noktalara dikiliyor.
ADANA (İGFA) - Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, bazı kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme ve trafiği rahatlatma çalışmaları kapsamında bazı ağaçlar Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nca titizlikle sökülüp, başka noktalarda kullanılmak üzere fidanlıklara götürülüp dikimi yapılıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “Çalışmalarımız, Büyükşehir Belediyemizin çalışma yaptığı çeşitli kavşaklarda sürüyor. Fazlı Metro Bulvarı’ndaki çalışmalarda 15 çitlembik ve 2 turunç ağacı söküldü, Kanara Fidanlığı’na gönderildi.
Ali Bozdoğan Bulvarı’nda 75 turunç ağacı söküldü, bunlardan 39 adedi yine Ali Bozdoğan Bulvarı’nda çeşitli noktalara dikildi. Sökülen 39 ağaç ise Kanara Fidanlığı’na dikildi. Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda 15 turunç ağacı söküldü, Kanara Fidanlığı’na dikildi. Ayrıca Türkmenbaşı Kavşağı’nda bulunan 3 adet araucarya ağacı, Türkmenbaşı Bulvarı’nda başka bir noktaya ağaç sökme dikme makinesi ile nakledildi. Çalışmalarımızın sürdüğü noktalarda ağaçlarımızın sökülmesi, fidanlıklara götürülmesi ve başka noktalara dikilmesi titizlikle sürdürülmektedir.”
-
Manisa’da bayram süresince toplu ulaşım ücretsiz olacak -
U17 Kız Milli Takımı’ndan 18 Mart’ta anlamlı duruş -
Türkiye - Romanya maçının bilet satışları başladı -
Çanakkale Zaferi’nin kahramanları İzmit’te anıldı -
Bursa Gemlik’te “Çocuk Teslim Merkezi” protokolü imzalandı -
MSB: Son bir haftada sınırda 139 kişi yakalandı -
Malatya’da Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı -
Kerkük-Ceyhan hattında akış başladı, Karadeniz’de 6 sondaj yapılacak

