YAŞAM
YAŞAM HaberleriAbidin Can Karakuş ile Büşra Erüst dünya evine girdi
Abidin Can Karakuş ile Büşra Erüst dünya evine girdi
Antalya'nın Kumluca ilçesi Beykent toptancı halinde faaliyet gösteren Garadereli Tarım ve GRD Group Export yönetim kurulu üyesi Abidin Can Karakuş ve Eczacı Büşra Erüst Finike Presa Di Finica Hotel’de düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) - Antalya Finike'deki Abidin Can Karakuş ile Büşra Erüst çiftinin düğününe Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, MHP Kumluca İlçe Başkanı Ömer Tekin, Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş, KUTSO Yönetim kurulu üyesi Fatih Karakuş, sanatçı Davut Güloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi kıydı. Onur konuğu Davut Güloğlu konseri ile misafirlerin hoşça vakit geçirdiği düğünde Çiftin Aileleri davetliler ile yakından ilgilendi.
-
Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu ilerliyor -
YÖK'ten 'yabancı öğrenci ücreti' iddialarına yalanlama -
Ağrı Valiliği'nden 215 köy okuluna güvenlik kamerası -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkistan’da kültür gezisinde -
Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti ilk galibiyetini 6 golle aldı -
Kurtulmuş: Terörü Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız -
Düzce'de Fahri Altınkayık yeniden Valilik Basın Müdürlüğü'nde -
İzmir Buca’da 16 proje CHP lideri Özel'in katılımıyla açıldı

