SPOR
SPOR HaberleriA Millî Takım Venezuela maçına hazır
A Millî Takım Venezuela maçına hazır
2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçını Güney Amerika ülkelerinden Venezuela ile 7 Haziran'da ABD'de oynayacak A Millî Takımımız, hazırlıklarına Inter Miami CF Kulübü'nün tesisleri Florida Blue Training Center'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
ABD (İGFA) - Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana kafilede yer alan tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Kenan Yıldız takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanı Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosu Resul Şahinol, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da izledi.
Fitness salonunda başlayan antrenman hazırlığından sonra sahaya gelen oyuncular, pas ve sürat çalışmaları yaptı. Daha sonra taktik varyasyonlar üzerinde durulup çift kale maç yapıldı. Son bölümde savunma ve hücum oyuncuları ilave çalışmalar gerçekleştirdi.
A Millî Takımımız, dün yaptığı antrenmanla Venezuela maçının hazırlıklarını tamamladı.
-
Adana Büyükşehir'e Avrupa'dan yeni bir ödül -
KAYSO'dan 'Nefes Kredisi' müjdesi -
ALBET sezonu 'Bir Düğün Günü' ile taçlandırdı -
Kayseri Kocasinan'da öğrencilerden 'geri dönüşüm seferberliği'ne destek -
Bakan Göktaş, Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri'nde kreş açtı -
İzmir Narlıdereli çocuklar doğa için buluştu -
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Rahmi Koç’a sert tepki -
Hayat Timleri sahillere indi

