meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MHP HABERLERİ

MHP HABERLERİ Haberleri

MHP'den mahalle ziyaretleri

 MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Gürsu İlçe Teşkilatı,2.5 aydır her Pazar günü organize ettiği mahalle ziyaretlerinin sonuncusunu Adaköy’de gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Gürsu İlçe Teşkilatı,2.5 aydır her Pazar günü organize ettiği mahalle ziyaretlerinin sonuncusunu Adaköy’de gerçekleştirdi. Başkan Tahir Akdağ, "Halkımızla buluşmamız sürüyor" dedi.
MHP Bursa Gürsu İlçe Teşkilatı Tahir Akdağ başkanlığında mahalle ve esnaf  gezilerini gece gündüz sürdürüyor. Bugün meclis üyeleri ve yönetimiyle yapmış olduğu Adaköy ziyaretinde Başta Muhtar Veysel Sarıbal’a ve mahalle halkına teşekkür eden Başkan  Akdağ açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdağ açıklamasında” Ziyaretlerimizde  mahallelerimizin saygı değer anneleri ve bacılarıyla da sohbet ediyoruz. kanaat önderleri ve gençleriyle toplantılarda bir araya geliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret mahalle halkımızı memnun mutlu etti. İlgi ve alaka için bende teşkilatım adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek. Biz bekleneniz, geleceğiz.”



Anahtar Kelimeler: ' mahalle ziyaretleri
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi