YAŞAM
YAŞAM Haberleri75 kişiyle 750 havuzu temizlediler
75 kişiyle 750 havuzu temizlediler
Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve park alanları içinde bulunan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. 75 kişilik bir ekip, belirli periyotlarla Başkentte bulunan 756 havuzun temizliğini ve bakımlarını yapıyor.
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve rekreasyon alanları ile parklarda yer alan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.
ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği parklar ve ana arter, cadde, sokak gibi yerlerde bulunan havuzlarda detaylı bir temizlik çalışması başlattı.
TÜM TAMİRAT VE BAKIMLARI YAPILIYOR
Havuzların sularını değiştirerek temizleyen havuz amirliğine bağlı 50, peyzajda görevli 25 personel olmak üzere 75 kişilik ekip, Başkentin birçok noktasında bulunan havuzlardaki aksaklıkları tespit ederek onarımları için de yoğun bir mesai harcıyor.
Toplamda 756 havuz belirli periyotlarla temizlenip bakımdan geçirilirken ana arterler ve bulvarlar üzerinde bulunan havuzlarda bu işlemler, trafiği engellemeyecek şekilde programlanarak gerçekleştiriliyor.
Yüzeysel temizlikten su seviye kontrolüne, motor temizliğinden filtre bakımına, elektrik tesisatından mekanik altyapı ve yenileme çalışmalarına kadar ekipler, havuzların tüm tamirat ve bakımlarını detaylı bir şekilde titizlikle gerçekleştiriliyor.
-
Kayserililer Ali Dağı'nda buluşuyor -
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı

