GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri3 bin 209 firari 'Çember'de!
3 bin 209 firari 'Çember'de!
İçişleri Bakanlığı, 81 ilde son 5 gündür “Aranan Şahıslara Yönelik” devam eden “ÇEMBER-11” Operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 209 firarinin yakalandığını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çember-11" operasyonlarına yönelik detaylı paylaşımda bulundu.
0-5 yıldır aranmakta olan 3 bin 187 şahıs, 5-10 yıldır aranmakta olan 14 şahıs, 10 yıl ve üzeri aranmakta olan 8 şahıs Çember -11 operasyonlarıyla yakalandığını duyuran Bakan Yerlikaya, hırsızlıktan 200 şahıs, dolandırıcılıktan 163 şahıs, yağmadan 105 şahıs, adam öldürmeden 39 şahıs, cinsel suçlardan 39 şahıs, narkotik suçlarından 567 şahıs, terörden 74 şahıs, KOM (Kaçakçılık, Organize) 389 şahıs olmak üzere ve diğer suçlardan yakalananlarla birlikte toplam 3 bin 209 şahıs “Çember -11” operasyonlarında yakalandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya, paylaşımında, "Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan Polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Arananları yakalayıp adalete bir bir teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.
-
Kaldırım işgaline karşı sıkı denetim -
Kadınlar kentin değerleriyle buluşuyor -
Kadın girişimcilere Yenicuma’da satış imkanı -
Açık havada nostalji rüzgarı -
Davutoğlu'ndan 'Gelecek'i sonlandırma kararı! -
Keşan Yayla Sahili'nde bot faciası! 2 kişi aranıyor -
Beylikdüzü’nde YKS tercih günleri başladı -
Ağır Bakım'da büyük taşınma başladı

