meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

1982 PASİNLER LİSESİ MEZUNLARI WHATSAPP ÜZERİNDE BULUŞTU

1982 PASİNLER LİSESİ MEZUNLARI WHATSAPP ÜZERİNDE BULUŞTU

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 1982 Pasinler lisesi mezunları yıllar sonra açmış oldukları whatsapp grubunda bir araya geldiler.

1982 Pasinler lisesi mezunları  Whatsapp  gurubunu  oluşturan  Hacıbey Sakarya ve Emmar Bayoğlu Yüzlerce eski dostu bir araya toplamayı başardı.Hukukcusundan, Ordu mensubuna Emeklisinden, Memuruna, Esnafından, İşçisine arkadaşlar 39 yıl sonra aynı çatı altında buluştular. 24 saat açık olan Pasinler lisesi 1982 mezunları gurubunda dostluklar,arkadaşlıklar eskisi gibi devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan  Whatsapp gurbu yöneticisi  Hacıbey Sakarya , konuyla ilgili olarak “ Bir gün lise döneminde arkadaşlarımla beraber  çekilmiş olduğum hatıra  resimlerine  bakarken  sosyal medya üzerinde bir gurup kurnayı ve arkadaşlarımızı bir araya getirmeyi düşündüm başardıkta şuanda geçmiş yıllarımız yad edip sohbetler ediyoruz.” dedi.

Whatsapp üzerinde buluşan 1982 Pasinler lisesi mezunları geçmişe yönelik resim paylaşımındada bulunarak mutluluklarını paylaşdıkları görüldü. Birbirinden güzel fıkralarla ,Hoş sohbetleriyle gurupta canlılık yaratan üyelerHasankaleye ait  örf adet ve kültürlerinide ihmal etmiyorlar.



Vedat Nedim Özaras
21.03.2021 12:01:50
Grubu kuran arkadaşımız Emmar Bayoglu, atlanmış.Sagolsun Hacıbey arkadaşımızla beraber grubu ikisi kurdular. Her bir arkadaşımız elinden geldiğince paylaşım yapıyorlar.Aktif olarak hergun sayısız paylaşımda bulunan Mehmet Ucun arkadaşımızın eline kimse şu dökemez. Grupta olan veya olamayan tüm dostlara selam ve saygılar sunuyorum.

Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi