SAĞLIK
SAĞLIK Haberleri17 günlük tam kapanma süreci başladı
İçişleri Bakanlığı, yayınladığı bildirgeye göre bugün saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi 05.00'te sona erecek "tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması"nda geçerli olacak bazı düzenlemeleri hatırlattı
ANKARA / UHA - İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde bugün saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi 05.00'te sona erecek olan "tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması"nda geçerli olacak bazı düzenlemeleri hatırlatarak vatandaşları bilgilendirdi.
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, sokağa çıkma kısıtlaması süresince market, manav, kasap, bakkal, kuru yemişçi ve tatlıcıların 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekleri, bu saatler arasında ise market, manav, kasap, bakkal ,kuru yemişçi, tatlıcı ve sipariş firmalarının eve ve adrese servis şeklinde de satış yapabileceği açıklandı.
Büyük marketler zincirinin pazar günleri kapalı olacağı, restoran, lokanta, kafeterya, pastane ve benzeri yerlerin ise sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebileceği bildirildi.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

