meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

14 yaşındaki çocuk ailesini katletti

14 yaşındaki çocuk ailesini katletti

Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden ailesiyle tartıştı. Gözü dönen çocuk ailesine kurşun yağdırdı, 3 kişi öldü, babası ise ağır yaralandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Tepe Mahallesi Eğlence mevkiinde 14 yaşındaki F.Y., Fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı babası Cemalettin, annesi Rahime, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gerek'i kurşun yağdırdı. Anne Rahime Yalpı ve anneanne Cennet Gerek olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ağabey Murat Yalpı ise Fatsa Devlet Hastanesine ambulansla götürülürken yolda vefat etti. Ağır yaralanan baba Cemalettin Yalpı ise Ordu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Gözaltına alınan F.Y, Korgan Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındı.

Anne ve kardeşini öldüren 14 yaşındaki çocuğun Babası Cemalettin Yalpı'nın Tokat Turhal'da polis memuru olduğu, fındık toplamak üzere ailesiyle memleketlerine geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 



Anahtar Kelimeler: yaşındaki çocuk ailesini katletti
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi