YAŞAM
YAŞAM Haberleri120 bin Ramazan kolisi dağıttılar
120 bin Ramazan kolisi dağıttılar
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca akülü tekerlekli sandalye ve 120 bin Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşların Ramazan Ayı’nı en güzel şekilde geçirmesi için yoğun mesai yaptı. Her ilçede yaklaşık 3 bin kişilik iftar programları düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 11 ili etkileyen deprem nedeniyle programlarda müzikli dinletilere ve eğlencelere yer vermedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan programı kapsamında AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve Cumhur İttifakı ile birlikte ilçe ilçe dolaşarak gönüllere dokundu.
120 BİN KOLİ DAĞITILDI
Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla ilçelerde önceden tespit edilmiş 120 bin ihtiyaç sahibine, Ramazan kolisi dağıtıldı. Başkan Yılmaz, gittiği her ilçede esnaf, kahve ve ev ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla yakından ilgilenirken; Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü de sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında tespit ettikleri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların yatak, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladı.
-
Manisalı sinemaseverler 'Toz Bezi' filminde buluştu -
Haluk Levent'ten hakkındaki iddialara yanıt: Tüm gerçekler zamanla ortaya çıkacaktır -
Denizli'de yerli turistlere ücretsiz gezi hamlesi -
Festival coşkusu Bursa İnegöl’ün dört bir yanını sardı -
Manisa'da akustik yaz akşamları ile müzik ziyafeti -
Kılıçdaroğlu Altan Öymen'i ilk vefat yılında unutmadı -
TÜBİTAK'ın 6. Arktik Bilim Seferi sürüyor... Kuzey Kutbu'nda iklim değişikliği araştırılıyor -
10. Altın Mobilya ödülü İnegöl'den Bulgaristan’a gitti

