GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri1,2 milyar TL'lik SED hesaplarda
1,2 milyar TL'lik SED hesaplarda
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdıklarını duyurdu.
Çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirten Bakan Göktaş, bu kapsamda SED ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini söyledi.
Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Bakan Göktaş, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık" dedi.
-
İstanbul Çekmeköy'de anlamlı buluşma -
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu -
Ordu’da Dünya Yaşlılar Günü’nde byükler unutulmadı -
Bursa'da Başkan Vekili Biba huzurevi sakinleriyle buluştu -
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi!

