Menü HABER HAKİMİYET / GLOBAL HABER ORTAĞINIZ!
Tarih: 28.10.2026 18:01
Niğde’de kadınlara ve 12 yaş altı çocuklara maçlar ücretsiz!

Niğde’de kadınlara ve 12 yaş altı çocuklara maçlar ücretsiz!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Spor ile imzalanan protokol kapsamında stadyumda kadın taraftarlar için özel ve güvenli bir tribün alanı oluşturulduğunu duyurdu. Yeni uygulamayla birlikte kadın taraftarlar ve beraberlerindeki 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları tamamen ücretsiz izleyebilecek.

NİĞDE (İGFA) - Niğde Belediyesi, kentte spor kültürünü yaygınlaştırmak ve tribünlere aile sıcaklığı kazandırmak amacıyla örnek bir projeyi hayata geçirdi.

Niğde Belediyesi ile Niğde Belediyesi Spor Kulübü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, kırmızı-lacivertli ekibin iç saha maçlarında kadınlara ve çocuklara özel tribün uygulaması başlatıldı.

KADINLARA ÖZEL GÜVENLİ TRİBÜN VE ÜCRETSİZ GİRİŞ İMKANI

İmzalanan protokol çerçevesinde stadyumda kadın taraftarların maçları rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda takip edebilmeleri için özel bir tribün alanı tahsis edildi.

Uygulama kapsamında hem kadın taraftarlardan hem de anneleriyle veya kadın yakınlarıyla birlikte stadyuma gelen 12 yaş ve altı çocuklardan bilet ücreti alınmayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —