meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Zeki GÖKÇE


Trabzon'da çifte bayram

Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 38 yıl sonra gelen bu başarı kenti Ramazan Bayramı öncesi sevince boğdu


Trabzonspor futbolcularıyla teknik kadrosuyla müthiş tüm dünyada ki taraftarlarıyla helalinden hak ettiği şampiyonluğa ulaştı.
Tebrik ederim.
2021-2022 Rahmetli Ahmet Çalık gibi bir efendi futbolcunun adının verildiği sezonda hem de süper ligin 3 büyüğü denilen takımlara yenilmeden ŞAMPİYON oldu. 
Trabzonspor taraftarları ve yönetim teknik kadro O SENE BU SENE diyerek yan yana gelerek şampiyon oldular. Elbette ki bu şampiyonlukta birlik beraberlik ve büyük de emek vardı. 
Bu sezon taraflı tarafsız tüm spor severler Trabzonsporluların emeğine saygı gösterdiler. Ancak kendini spor yazarı zanneden içi geçmiş işi bitmiş Hıncal denilen bunak bu camiaya bu futbolculara ekrandan kendine yakışır hınç dolu sözleri sarf ettiğini unutmayacağım. Ne demişti içi Trabzonspor’a karşı hınç dolu Hıncal denen bunak “ bir kupa maçında genç oyuncularımıza “bunlar sahtekar, sahtekarlığı öğrenmişler” diyerek Trabzonspor camiası için ise “gitsinler bakalım Trabzonspor’un Trakya da taraftarı var mıdır? Ne büyüğü bunlar bunlar” demişti. 
Bende bu şampiyon olduğumuz gün tüm dünyada spor severlerin yakından takip ettiği Trabzonspor’un bugün ekranlardan da izlediğimiz gibi tüm dünyadan gelen taraftarlarıyla kenetlenerek hak ederek aldıkları şampiyonluğun sevincini yaşayan taraftarlar stada sığmadı hatta Trabzon şehrine bile sığmadılar. Ayrıca tüm ekranlar canlı yayında gerek ülkemizde gerekse de Avrupa da Trabzonspor taraftarlarının sevincini izlediler. 
Acaba içi Trabzon ve Trabzonspor’a hınç dolu Hıncal denilen içi geçmiş adam izledi mi televizyonları, gördü mü acaba Trabzonspor taraftarlarını ve sevgisini.
Televizyonlarda tüm dünyanın da izlediği Trabzonspor ve taraftarlarımızı görmeyen faır play den uzak kendini halen spor yazarı zanneden Hıncal’ın gözüne girsin bu görüntüler!
Trabzonspor sevgisi Antalyaspor maçıyla da görüldü ki 41.461 kişilik stada sığmadı ve şehrin değişik yerlerinde dev ekranlarda maçın heyecanını yaşayarak şampiyonluğun keyfini çıkardılar. 
Trabzonspor sevgisi parayla ölçülmeyecek kadar ulvi olduğunu da bu cefakâr ve vefakar Trabzonspor Taraftarı tüm dünyaya da göstermiş oldu. 
Elbette ki başarı bazen kıskanılır. Bunu bilerek ŞAMPİYON TRABZONSPOR camiası bundan sonra da bu anların tadını yaşayarak her zaman Trabzonspor ile her yerde yan yana olarak gelecek sezonlarda aynı mutluluğu yaşamalıdır. 
Mübarek Ramazan ayının son gününde Trabzonspor şampiyonluğu sevenlerine Ramazan Bayramıyla birlikte 2 bayram yaşatmıştır. 
Bu çok büyük sevinç ve gururdur. Bunu yaşamaya devam ederek önümüzde ki kupa sevinçlerini de yaşayacağımızı şimdiden belirtmek isterim.
Trabzonspor’un şampiyonluğuyla birlikte yaşayacağımız Mübarek Ramazan bayramınızı tebrik ederim.