meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

GÜRHAN ÖZORHAN


MAZERETİM VAR!

Gülünecek, sevinilecek ve heyecanlanacak birşey bulamıyorum. Bu “parantez” günler gelip geçecek mi?


Bacaklarımı suda, nefesimi oksijen tüpüne bağlı hissediyorum.

Dünyayı bozanlar var oldukça tamir çantamız her an yanımızda bulunacak.

Ömür bitmeden umut da bitmiyor. Büyük sevinçler yaşamayınca küçük sevinçleri biriktirmeye çalışıyorum. İçimizdeki kırışıkları düzeltecek bir ütü varmı diye sorasım var..

Kendimi bir tüy gibi bıraktım. Esen rüzgarın eteklerine vals yapıyorum, mutluluk beni yakalayacağı ana kadar. Deliren dünyada neye tutunacağız, kafiyelenmiş mutluluğa ezber bozan bir reçeteyi kim ve kimler yazacak..

Pamuk ipliğine bağlı olan sosyal ve manevi ilişkilerimiz koronavirüsle birlikte yok olmaya başladı. Bu karanlık koridorda herkes gurbeti içinde yaşamakta. Bu lavoballi davranışları terk edip, gerçeklerle yüz yüze yaşamayı seçmekten başka bir çaremizin olmadığını görmekteyim. Hıdırellez ağacına dileklerimizi asmayla gerçekleşeceğine inanmayı terk edelim. Kanatlarınızı açın. Ruhunuzdaki özgür kuş sizi istediğiniz yere götürecektir.Ruhen miyopluğu bırakalım.Beyin hala eski yazılımı kullanıyor. Arama motorunun oyunlarına kanmayalım. Sen yazdın bu senaryoyu sen oynuyorsun baş aktör sensin..

.Doğru esen rüzgarı yakalayıp yelkeni çevirmeliyiz. Bırakalım artık dublajsız ve dublörsüz kendimizi oynamayı. Bahçede geleceğe hazırlık var. Baksana fıskiyeler durmadan dönüyor. Yama diye dudaklarımıza ellerimizin kapanmasının da bir faydası olmayacaktır. Hamalı eğen sırtındaki yük. İmamı eğeni tanıdığımızda kurtuluş var! Çukurlarımda atlayamayanlar, yokuşlarında terlerler.Herkesin bin bir suratı var. Öteki yüzlerini de psikiyatrlar cilalıyor.

Lades bitti artık.Aklımda değilsin gözün aydın. Ben seni güzelsin diye sevmedim; Seninle güzelleştiğim için sevdim..Ayak çıplak zemin ıslak , etrafta dolaşan puştlara dikkat..

Kalbi muhabbetlerimle, Ülküyle kalınız..