meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Prof. Dr. Ahmet Gökhan YAZICI


İnsanoğlu unutsada.! Arşivler Affetmez.!

.


Arşivi geçmişidir hatun kişinin lafa bakılmaz dedik merak ile sonradan yerleştirildiği kabuğa tükürmek ile mahire hanfendinin teröre ve teröristlere en son nezaman hokkalı bir tepki koymuş indik arşive baktık buyrun sizde bakın #ipinucukiminelinde anlayın..

Mesela Bebek katili Apo’ya en son ne zaman tepki koymuş?yine HDP ye dolambaçlı reaksiyonların dışında direk tepki koyabilmişmi?yine Fetullah Gülen’e Liderimize yaptığı galiz tepkinin zerresini yapabilmiş mi? Demirtaşa kahvaltı daveti öncesi karıncayı incitmeyecek tepkilerin dışında tepki varmı?

Mesela Trump dönemi hariç ABD ye tepki koyabilmiş mi? Yine Avrupa Birliğine en son ne zaman tepki koymuş? Papa’nın Irak ziyaretinde ki sıkandal haritasından dolayı Papaya mı tepki koymuş yoksa iktidara mı? Bunları biz değil bu soru cümlelerini yazın Google amcaya cevabı veriyor...

Öyle Bıden’in gelişini dar bekleyip ABD nin Çin’e kendi menfaati ile çeliştiği için Doğu Türkistan tepkisi koymasından hareketle tepki koymak milliyetçilik olmuyor. Aynı Amerika yıllardır Müslüman kanı döküyor o zaman neredeydin hanfendi. Arşivler itiraf ediyor..

Oylarını alarak meclise girdikleri için tenhada gizli sevgili edası ile bölücülerle flört edip, Milletin vicdanına milliyetçilik güzellemesi yapmak olsa olsa siyasi dansözlük ve omurgasızlık olur.! Bunuda Millet yemez.!

Bu siyasi aymazlık ve densizlikle birde bölücülere,hainlere ve bunları kurgulayan uluslar arası ihanet şebekelerine koyamadığın tepkiyi.!Onlarca yıldır etnik ve paralel teröre tepki ve dikkat çeken Liderimiz #DevletBahçeli beye göstermek ihanetin bariz delilidir.

selam saygı dua

Ahmet Gökhan Yazıcı

MHP MYK ÜYESİ