meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

YAKUTİYE BELEDİYESİ HİZMETTE 'SINIR' TANIMIYOR

YAKUTİYE BELEDİYESİ HİZMETTE

.

ENVER GÜLER
ERZURUM - Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın  başarılı çalışmalarıyla her geçen gün güzelleşen ve daha yaşanabilir bir kent haline gelen Yakutiye  Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiylede  bazı cadde, mahalle ve sokakları sıcak asfalta ve kilit taşına kavuşturdu.

Cadde, sokak ve mahallelerde asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Yakutiye Belediyesi, bir taraftan da gelen talepleri değerlendirerek hizmette sınır tanımıyor.

 Başkan Uçar Muhtelif yerlerde  çalışmalarını yürüterek Yakutiye  Belediyesinin  hizmette sınırlarını kaldırdı. Yakutiye  Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla Erzurum Yakutiye’nin çehresi tamamıyla değiştirildi.

Erzurum Yakutiye  güzelleşiyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar gerçekleştirilen çalışmaların Belediyelerin işbirliğinin en güzel örneği olduğunu ifade etti.

Gerek yerel imkanlar, gerekse de kurduğu iyi diyalogla Yakutiye ilçesine önemli yatırımlar kazandıran Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, vatandaşlarlada ilişkisini sıcak tutarak desteklerini ve dualarını  alıyor.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi