meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

VÜCUT BAĞIŞIKLIĞINA ANADOLU TOPRAKLARINDAN DESTEK

VÜCUT BAĞIŞIKLIĞINA ANADOLU TOPRAKLARINDAN DESTEK

Sofraların vazgeçilmezi ve özellikle Türk toplumunda önemli bir besin kaynağı konumunda olan ekmek, dengeli ve sağlıklı beslenmenin temelini oluşturuyor.

Geniş ürün gamı ile tüm dünya lezzetlerine yer veren Lesaffre’ın Inventis markası, Siyez Ekmeği Miksi ve Safranbolu Ekmeği Miksi ile fırıncılar için Anadolu’nun buğdaylarından yapılan sağlıklı lezzetler sunuyor.

İSTANBUL- Müşterilerine sunduğu ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırınların pratik yardımcısı bir Lesaffre markası Inventis Ekmek Karışımları, tüm damak zevklerine hitap eden lezzetlerinin yanı sıra, kendine has kokusu, rengi ve lezzeti ile Anadolu topraklarında yetişen sağlıklı ürünler sunuyor. 

Yüksek oranda A, B, E vitamini içeren Siyez Ekmeği ve yüksek antioksidan içeriği ile vücut direncini arttıran Safranbolu Ekmeği, Anadolu topraklarının en sağlıklı ekmeklerinin başında geliyor.  

Sindirime yardımcı, zengin lif kaynağı

Anadolu’nun bilinen en eski buğday türü olan siyez buğdayının tam tane olarak öğütülmesi ile elde edilen Inventis Siyez Ekmeği Miksi, lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı olur. Siyez buğdayının düşük glisemik indeksi özelliği, sindirime yardımcı zengin bir lif kaynağıdır. Aynı zamanda, içeriğinde olup içeriğinde folik asit, selenyum, magnezyum, fosfor, demir ve daha pek çok farklı mineral bulundurur. 

Fırıncı raflarına yöresel lezzetler

Safranbolu yöresinde yetişen tahıllardan öğütülmüş̧ un ve nohut ekşi hamur unu içeren Inventis Safranbolu Ekmeği Miksi, kendine has tadı ve kokusu ile yöresel lezzette ekmekler elde etmenize yardımcı olur. 

Müşterilerine sundukları ekmek çeşitliliğini arttırmak isteyen fırıncıların pratik yardımcısı olan Inventis Ekmek Miksi serisi ile yüksek kalitede ekmekler üretmek için mikse yalnızca su, tuz, maya ilave etmenin yeterli olduğunu söyleyen Lesaffre Türkiye Baking Center ve İnovasyon Direktörü Kerem Çetin, sözlerine şöyle devam ediyor: “Dünyanın dört bir yanında ürün geliştirirken tüketicilerin beslenme alışkanlıklarına, tercihlerine ve yöresel kültüre önem veriyoruz. Türkiye’de ekmek, günlük öğünlerin oldukça önemli bir besin maddesi. Bu yüzden, geliştirdiğimiz ürün içeriklerinin zengin olmasını önemsiyor, ekmeğin daha nitelikli olması ve yine ekmekten alınan faydanın artması için çabalıyoruz.”

Lesaffre’ın Inventis markasının Siyez Ekmeği Miksi ve Safranbolu Ekmeği Miksi ile siz de coğrafyamızda yetişen ve Anadolu’nun buğdaylarından yapılan sağlıklı ekmekler ile raflarınızı çeşitlendirebilirsiniz

KAYNAK (UHA) - UNİ HABER AJANSI.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi