meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

VOLKAN CAN; 'TAKIMIMIZIN GRAFİĞİ YÜKSELİYOR. ANCAK YANIMIZDA KİMSE YOK'

VOLKAN CAN;

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, Yardımcı Antrenörlerden Hakan Güvençer ve futbolculardan Mahmut Şanlurfaspor karşılaşması sonrası muhabirimize verdikleri özel röportajlarda, maçın değerlendirmesini yaptılar.

İLKAY ÖZEL

 KIRKLARELİ-UHA - Kulüp Başkanı Volkan Can, hem maçla ilgili konuştu, hem de takıma olan destek konusunda sitemini dile getirdi. Can, açıklamalarında şunları kaydetti:

‘İki haftadır yükselen bir grafiğimiz var. Yeni bir takımız, her zaman söylüyoruz. Ama artık toparlanmaya başladık, bugün de 80 dakika müthiş bir futbol oynadık. İyi mücadele ettik. Şanlıurfa takımı transferde müthiş rakamlar harcadı. Bu sene grubun en iddialı takımlarından biri ama, onlara karşı iyi mücadele ettik. Çok şanssız şekilde iki tane gol yedik ama, takımımız oyun açısından her hafta üstüne koyuyor. Bu iyi mücadelemizi puanlara döndürmek istiyoruz. Bunu da üç haftadan beri sağlıyoruz ama, bugün kaybettiğimiz iki puana üzülüyorum. Çünkü 80 dakika gerçekten iyi mücadele ettik, futbolcu kardeşlerimin hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Artık önümüzdeki Pazarspor maçına bakacağız.

İnşallah takımımızı en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Ama buradan büyüklerimize de biraz sitem etmek istiyorum. Kırklarelispor, şu anda Trakya’nın göz bebeği. Ama sadece zirveye oynadığımız için Ziraat Türkiye Kupası maçlarında yanımızda oldular. Görüyoruz ki şu anda kimse yanımızda yok. Yani sadece seçim zamanlarında değil her zaman yanımızda olmalarını bekliyoruz.’



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi