meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Türkiye'nin gururu oldular Baba Koç Duygusal anlar yaşadı

Türkiye

İtalya’da düzenlenen Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası’nda 63 kiloda Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu, Dünya birincisi ,Beden Eğitimi 2. Sınıf öğrencisi Hakan Koç’ta 84 kiloda Dünya ikincisi oldu.

15-24 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası’nda 63 kiloda finalde karşılaştığı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.ETÜ’ye bir madalya da aynı turnuvada mücadele eden Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Hakan Koç’tan geldi. Koç, 84 kiloda Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Erzurum  Teknik Üniversitesi (ETÜ), Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Cebrail Gençoğlu, 15-24 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası’nda 63 kiloda finalde karşılaştığı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
ETÜ’ye bir madalya da aynı turnuvada mücadele eden Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Hakan Koç’tan geldi. Koç, 84 kiloda Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak akademik çalışmaların yanı sıra spora ve sporcuya yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Prof. Dr. Bülent Çakmak, ”Bu çalışmalarımızın geri dönüşünü almış olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İtalya’da bayrağımızı göndere çekerek İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinleten hocamızı ve öğrencimizi canıgönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İtalya’da düzenlenen Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası’nda Oğlu hakan Koç'un Dünya ikincisi olduğu haberini alan Baba Alparslan Koç ve ailesi göz yaşlarını tutamadılar. Baba Alparslan Koç " Oğlum Hakan Koç Erzurumu'muzu ve Türkiyemizi temsil etti dünya ikinci olması bizleri onurlandırdı. sadece oğluma şunu diye bilirim Allah yolunu açık etsin bu vatan sizlerden çok şey bekliyor " dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi