meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

TDP’de Gündem Türkiye

TDP’de Gündem Türkiye

Türkiye Değişim Partisi, Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğinde, Parti Meclisi Üyelerinin katılımıyla Kartepe Green Park Otelde Çare ve Değişim Kampı yapıldı.

HAKAN AKIN

ANKARA / UHA  - Toplantı hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak çok verimli bir toplantı olduğunu belirterek, “Parti Meclisi üyeleri arkadaşlarımızla, Ülkemizin sorunları ve çözümleri konusunda istişarelerde bulunduk. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün de katılımı ve projeler hakkında verdiği bilgiler bizleri daha da heyecanlandırdı” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak, “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün değimiyle Barışa Barışa Kazanacağız söylemi yapacağımız siyasette nezaketi ön plana çıkaracağız. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız muhteşem kongremizle seçime katılmaya hak kazanmış bulunuyoruz. Bu coşku ile nezaketi ve zarafeti ön planda tutarak farklı bir siyaset yapmak üzere yola çıktık” şeklinde konuştu.

Türkiye Değişim Partisinde siyaset yapmak ve ülkemizin hizmetinde olmaktan çok gururlu olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak, “Son derece uyumlu, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin sorunları ve çözümleri konusunda istişarelerde bulunduğumuz ve önemli paylaşımlar yaptığımız bir kamp oldu. Yaptığımız programlar çerçevesinde bütün arkadaşlarımız kurultayımızı ve kampımızı bitirmenin heyecanı ile tüm Türkiye’ye dağılarak İktidara gelmek için çalışmalara başlayacağız” ifadesini kullandı.

Kartepe Green Park Otelde yapılan Çare ve Değişim Kampı için Adil Üstündağ ve çalışanlarına teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak, “Verdikleri şahane hizmet ve dostluklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” diyerek teşekkür etti.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Gündem Türkiye
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi