meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

TDP Lideri Mustafa Sarıgül Hatay’da

TDP Lideri Mustafa Sarıgül Hatay’da

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Hatay İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Başkan Sarıgül’ün yanı sıra toplantıda İl Başkanı Mehmet Daraoğlu ve il yönetimi de hazır bulundu.

LEVENT AŞKAR

HATAY / UHA  - Toplantıda partililere hitap eden Sarıgül, “Bizler Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı, inançlara saygılı, üretimin yanında olan Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik toplum örgütüyüz. Temel prensibimiz sevgi, liyakat ve sadakattir. Vefasız adam taş gibidir. Vefa olmadan olamaz. Bizim gövdemiz Türkiye’dir.  Sağ elimiz de var, sol elimiz de. Ellerimizi kesemeyiz. O zaman biz sağ ve sol elimizi birleştiriyoruz. Vicdan, huzur, adalet, sevgi, diyen herkese de kapımız açıktır. Birkaç gün boyunca Hatay’da olacağım. STK’ları, kurum ve kuruluşları, tüm ilçeleri gezerek halkımızla buluşacağız. Bizim için önce devletimiz, sonra da partimiz gelir. Artık ülkeyi yöneten iktidar yaşlanmıştır. Değişim zamanı gelmiştir. Bizler bu ülkeyi yönetmeye hazırız ve önümüzdeki seçimlerde de görevi devralarak ülkeyi yönetmeye geliyoruz diyoruz. Buradan değişimin gençlerine, değişim neferlerine selamlar olsun “ ifadelerini kullandı.

DARAOĞLU: HATAY’A HOŞGELDİNİZ

Türkiye Değişim Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Daraoğlu da yaptığı konuşmada, “Türkiye Değişim Partisi Hatay İl Teşkilatı olarak sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. İnşallah sizlerin de öncülüğünde Hatay’ı karış karış gezerek herkese partimizi anlatacağız ve gönüllerine gireceğiz. Hatay’a hoşgeldiniz” dedi. Başkan Daraoğlu’nun konuşmasının ardından il yönetimi de Başkan Sarıgül ile tanışarak bir süre sohbet etti.



Anahtar Kelimeler: tdp lideri mustafa sarıgül hatay’da
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi