meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

SunExpress’ten yangın bölgelerine yardım

SunExpress’ten yangın bölgelerine yardım

SunExpress’ten yangın bölgelerine yardım

Ülkemizin birçok farklı noktasında meydana gelen orman yangınlarından etkilenen bölgelerde mağdur olan vatandaşlara ve çalışma yürüten ekiplere destek olmak amacıyla SunExpress, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına katıldığını duyurdu.

ANTALYA (İGFA) - Antalya merkezli havayolu SunExpress, başlattığı kurum içi yardım kampanyası ile battaniye, yastık, gıda, hijyen kiti, giysi, çocuk bezi, dezenfektan, mutfak malzemeleri ve mama gibi ihtiyaç duyulan pek çok malzemeyi tedarik ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım kampanyasına destek veriyor.

Yaşanan yangın facialarının ardından ihtiyaç sahiplerine yardım göndermek isteyen dernek ve kuruluşların yardım malzemelerini hiçbir ücret talep etmeden ulaştıran havayolu, yangın bölgelerinde çalışma yürüten AFAD, AKUT ve İtfaiye uzman ekip ve personelini ücretsiz taşıyarak Türkiye’nin yangınla mücadele çabasına destek veriyor.

Havayolu ayrıca yangından etkilenen bölgelere uçuşu olan yolcuların biletleri için ücretsiz değişiklik ve açığa alma hakkı sunuyor.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi