meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

PATİ HABERLERİ

PATİ HABERLERİ Haberleri

Sokak Ortasında Köpeği Katlettiler!

Sokak Ortasında Köpeği Katlettiler!

.

Haber Dairesi BİP Hattına, Konya’nın Sarayönü ilçesinden dehşet veren bir görüntü ulaştı. Görüntüde, bir araçla kovaladıkları köpeği katleden kişilerin, bununla yetinmeyip çöpe attıkları görülüyor. İşte hayvanseverlerin büyük tepkisine yol açacak o an!

GECE YARISI KÖPEK KATLİAMI

Bir marketin güvenlik kamerasına ait olduğu belirtilen görüntüde, hayvanseverlerin büyük tepkisine yol açacak anlar var. 19 Şubat Cuma günü saat 02.00 sıralarında kayıt altına alınan görüntülerde, bir köpeğin katledildiği görülüyor.

KÖPEK KAÇIYOR, ONLAR KOVALIYOR

Kadraja ilk olarak hızla koşan köpek giriyor. Ardından da bir otomobil... Otomobilin sol arka camının açık olduğu ve bir kişinin elinde bir şeyle dışarıya sarktığı görülüyor. Otomobil, bir süre köşeye sıkışan köpeğin yanına duruyor. Sonrasında da köpeğin yaralı halde geldiği yöne doğru kaçmaya çalışırken yol ortasına yığıldığı ve can verdiği görüntülerde yer alıyor.

1 HAFTADA 10’DAN FAZLA KÖPEĞİN KATLEDİLDİĞİ İDDİASI

Dehşet veren bu görüntüleri Haber Dairesi’ne ulaştıran kişi, ilçede son bir haftada onlarca sokak hayvanının bu şekilde katledildiğini belirterek yetkililerden önlem almalarını istedi.



Anahtar Kelimeler: Sokak Ortasında Köpeği Katlettiler!
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi