meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Sivas İtfaiyesi 2 aracı bünyesine kattı

Sivas İtfaiyesi 2 aracı bünyesine kattı

Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu genişleterek yeni 2 itfaiye aracını daha bünyesine kattı.

Alınan yeni araçlar Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in katılımıyla İtfaiye Müdürlüğü Yenişehir İstasyonunda tanıtıldı.

SİVAS (İGFA) - Bölgenin güçlü itfaiye filolarından birine sahip olan Sivas Belediyesi alınan yeni araçlarla araç filosunu daha da genişletti. Yangın, sel, kaza ve doğal afetlere karşı daima hazır olmak için Sivas Belediyesi İtfaiye müdürlüğü 6 ton su taşıma kapasitesine sahip 2 adet tam donanımlı itfaiye araçlarını bünyesine kattı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin İtfaiye Müdürlüğü Yenişehir İstasyonunu ziyaret ederek itfaiye personeliyle bir araya geldi. Araç tanıtım programı öncesi itfaiye araçlarını inceleyen Başkan Bilgin itfaiye araçları hakkında detaylı bilgi aldı.

Araç tanıtım toplantına katılan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak İtfaiye teşkilatımızın alt yapısını güçlendirmek adına birçok çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda öncelikle inşaat çalışmaları devam eden ve toplam 5.000 m2 olan proje içerisinde itfaiye araçları için kapalı otopark, personel için yemekhane, spor salonu, eğitim salonu, dinlenme salonu, simülasyon odası, 3 adet misafirhane, teknik servisler, idari birimler ve 9 adet yatak odası bulunan ve açık alanda ise yine otopark, halı saha, tatbikat alanı, pergolalar, oyun ve eğitim parkı, çocuk oyun alanı ve spor alanı yer alıyor. Uzun yıllar şehrimize hizmet verecek olan yeni binanın yapımının kısa zaman içerisinde tamamlanmasını planlıyoruz. Tüm bunların yanında şehrimize daha iyi hizmet edebilmek için itfaiye araçlarımızı periyodik olarak yeniliyoruz. Bugün de itfaiye teşkilatımıza kazandırmış olduğumuz iki adet tam donanımlı itfaiye araçlarımızı tanıtmak için bir aradayız. Yeni aldığımız 2 aracımız yaklaşık 4 Milyon TL değerinde 6 ton su taşıma kapasitesine sahip. Allah korusun zor günlerde, sıkıntılı süreçlerde, yangında, depremde, sel felaketi, gibi alanlarda itfaiye teşkilatımızın güçlü olması gerekiyor. Biz de bu noktada gerekli yatırımları yaparak hem şehrimize hizmet etmek hem de istenmeyen kazalar başta olmak üzere yangınlara daha hızlı müdahalede bulunmak için araç sayımızı artıyoruz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: sivas itfaiyesi 2 aracı bünyesine kattı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi