meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Pasinler'den AK Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Pasinler

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Gençlik kolları başkanı Savaş Kurt ve yönetimi AK Parti Erzurum İl Başkanlığına seçilen Mehmet Emin Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

AK Parti Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve Gençlik kolları Başkanı Savaş Kurt ve ilçe ve gençlik kolları yöneticileriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi. Başkan Dölekli, Kanal ve Kurt  ziyarette AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e “Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, başarı dileklerini ilettiler.

GÖNLÜMÜZ BİR, YOLUMUZ BİR VE DAVAMIZ BİR

Başkan Dölekli, “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İl Başkanımız Mehmet Emin Öz Başkanımızla seçim çalışmalarında Pasinler olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalarda bulunduk. İl Başkanımız Mehmet Emin Öz yeniden Almış olduğu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız Mehmet Emin Öz’le.Bu vesileyle İl Başkanımıza yeni görevinin kendisine, Erzurum’umuza  ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AK PARTİ BİR MİLLET AŞKI HİKÂYESİDİR

AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, “Yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen  ve büyük hızla çalışmalarına başlayan İl Başkanımız Mehmet Emin Öz  ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. İlimiz ve bir millet aşkı hikâyesi olan AK Partimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

KOCAELİ İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Pasinler Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt ise, “Pasinler gençlik kolları olarak  teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Erzurum ve Pasinler için koşturmaya devam edeceğiz.”dedi

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’de Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli,Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve Gençlik kolları Başkanı Savaş Kurt ve yönetimine teşekkür etti.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi