meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Pasinler’de karla mücadele seferberliği

Pasinler’de karla mücadele seferberliği

Erzurum’un Pasinler ilçesinde birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte Pasinler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve temizlik işleri ekiplerinin karla mücadele  çalışmaları devam ediyor.

ENVER GÜLER /ERZURUM --- Erzurum’un Pasinler ilçesinde 7 gün 24 saat esasına göre uygulanan mesai uygulaması ile ilçe genelinde ana arterlerde ve sokaklarda karla mücadele etkili bir şekilde sürdürülüyor.

Mahalle statüsündeki köylerin yolu ile birlikte açılmaya devam eden ilçe merkez mahallelerde de aralıksız bir şekilde Fen işleri müdürlüğü ve temizlik işleri ekiplerinin de varlık gösterdiği çalışmalarda yollarda tuzlama çalışmaları da görülüyor. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, kar yağışının ilk başladığı andan itibaren ekiplerin özverili bir şekilde çalıştığına dikkat çekti. Pasinler ilçe merkezinde ve köyleri genelinde tüm makine parkının sahada olduğunu kaydeden Başkan Dölekli, vatandaşlardan gelen taleplerinde en etkili şekilde değerlendirildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Dölekli, “Hasankale’de  geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızı kara teslim etmeyeceğiz. Tüm ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Tuzlama ve kar kaldırma işlemlerimiz süratle devam ediyor.” diye konuştu.

 

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi