meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Pasinler Ankara’ya Karargah kurdu. ‘Birlikten Kuvvet Doğar’

Pasinler Ankara’ya Karargah kurdu. ‘Birlikten Kuvvet Doğar’

Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve Ak Parti Pasinler ilçe Başkanı Gökhan Kanal Ankara’ya karargah kurdular.

REFİK TEKİN

HABER HAKİMİYET / Hizmetlerin Pasinler’in noktasında olacağını ifade eden Pasinler  Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi ve Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Kaymakam Perçi, Başkan Dölekli ve  Başkan Kanal, Pasinler’in ve Pasinler halkının en güzel hizmetler layık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiler.

Ankara’da Bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden başkan Dölekli, “İnsan yaşamı boyunca bir çok şeyi tek başına yapabilir ama hayatı boyunca başkaları ile işbirliği içinde olmadan ve birlikte hareket etmeden tam anlamıyla başarıya ulaşamaz. Hayatın zorlu kulvarında adımlarınızı atarken aşılması gereken zorluklar ile karşılaştığımızda o zorluğu yanımızda olanlar sayesinde güç birliği yaparak aşabiliriz. O zaman bizim için başarının sırrı takım olmak ve birlikte hareket etmektir diyebiliriz. Her zaman ve her yerde bireysel hareket edilmeyeceğini bilmeli ve işlerimizi daha kolaylaştırabilmek için birlik ve beraberliğin önemini kavramalıyız.”dedi.

Pasinler Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal ise yaptığı açıklamada   "Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Önemli olan bu gücü doğru yerde ve doğru zamanda kullanabilmektir. Niyetlerimiz güzel olursa yapacağımız işler de güzel olur" dedi

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi