meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

ORHANGAZİ ARDAHANLILAR DERNEĞİ ASİLTÜRK’LE DEVAM DEDİ

ORHANGAZİ ARDAHANLILAR DERNEĞİ ASİLTÜRK’LE DEVAM DEDİ

Orhangazi Ardahanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nde gerçekleştirilen olağan  kongreye, dernek yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan oylamada Mütalip Asiltürk üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi

Orhangazi Ardahanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği’nde yapılan kongre, İstiklal Marşı ardından Dernek faaliyet raporunun okunması ile başladı.  Kongrede tek aday tek liste ile mevcut Başkan Mütalip Asiltürk, Orhangazi Ardahanlılar Derneği Başkanı oldu.

Kongre sonrası görüşlerini belirten Başkan Asiltürk, ''Dernekçilik özveri isteyen bir iş. Ben geçmiş yönetimlerimizede huzurunuzda teşekkür ediyorum. Dar kapsamdan ziyade sayıyı biraz daha çoğaltarak yeni arkadaşlar aramıza kattık. Yeni dönemde de bu mihman üzere devam edeceğiz.Orhangazi ve Ardahanlı hemşehrilerimiz içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar bir çok program icra ettik. Bu programlarımıza Ardahanlı ve Orhangazili  hemşehrilemiz  insanımız da çok ciddi olarak katılım sağladılar. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan kongrede Başkan Asiltürk  üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi