meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

OKTAY PARLAR İLE KAYIP SAHNE PASİNLER'DE CANLI YAYINDA 

OKTAY PARLAR İLE KAYIP SAHNE PASİNLER

Pasinler Belediyesi tarafından organize edilen Kayıp sahne programı canlı yayında izleyicilerle beraber oldu.

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

Erzurum'un Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve ekibinin misafiri olarak bugün Pasinlere iftara davetli olan Oktay Parlar , Fatih Koçak,Şahin Sarıgül ve ekip arkadaşları Kayıp Sahne programı çerçevesinde  Canlı yayın yaptılar.  Evde kal döneminde yüzbinlerce vatandaşın izlediği programa Türkiyenin dört bir tarafında yaşayan Hasankaleliler odaklandı.

Pasinler Turistik Kale otelden  Oktay Parlar'ın sunumuyla canlı yayında birbirinden güzel Halk müziğiyle Hasankalenin yetiştirmiş olduğu gönlü ve yürekleri her zaman Hasankale için çarpan sanatçılar Fatih Koçak ve Şahin Sarıgül sahne aldılar..

Kayıp sahne program ekibini ve sanatçılarını misafir etmenin onurunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Dölekli konuyla ilgi,li olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi. "Hasankalemiz pandemi sürecinde bu tür programlara susadı bugünde mübarek Ramazan arkadaşlarımızı hem iftara davet ettik hemde böyle bir program yapmaya karar verdik ben burada Oktay bey, Fatih bey, şahin bey saz ekibi arkadaşlarımıza ve programda emekleri olan Refik Tekin ve Burhan Savaş beye teşekkür ederim".dedi.

Programda Sosyal medya üzerinden en çok paylaşım yapan 30 kişiye Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından hediyeler gönderilecek.

Oktay Parlar sunumu ve Kayıp sahne İle Erzurum'da Ramazan Geceleri Bu gün de Erzurum Pasinler Hasankale de.

İstek türkülerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. Yayınımızı Paylaşmayı unutmayın !



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi