meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Niğde'de 22 küçükbaş hayvan hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Niğde

Niğde'de 22 küçükbaş hayvan hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince; 30 Ocak 2022 tarihinde il merkezinde çalınan 22 küçükbaş hayvan bağ evinde bulundu. Hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan Z.D. ve Y.D. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince; mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında 30 Ocak 2022 tarihinde ilimiz merkezinde bir adreste meydana gelen ikametten 22 adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili olarak şüpheliler ile birlikte çalınan küçükbaş hayvanlar bulundu. Hırsızlığa konu edilen 22 adet küçükbaş hayvan ilimiz merkezinde metruk bir bağ evinde bulunarak sahibine teslim edildi. Hırsızlık olayının şüphelisi (4) şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si (Z.D. ve Y.D.) işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

ÇALIŞMALARIMIZ HASSASİYETLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada: "İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi