meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

NALLIHANDA ASAYİŞ UYGULAMASI YAPILDI

NALLIHANDA ASAYİŞ UYGULAMASI YAPILDI

*ÇOCUK VE GENÇLERİN KORUNMASINA YÖNELİK OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİMLER YAPILDI*

TANER DEMİR

NALLIHAN / UHA  - Nallıhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Nallıhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik olarak, ilçemizde bulunan tüm ilkokul, ortaokul, lise ile yurt ve pansiyonların yakın çevresinde, mevcut huzur ve güven ortamında eğitim ve öğretimin devamının sağlanmasına yönelik denetimler yapıldı.

İlköğretim ve Ortaöğretim çağındaki çocuk ve gençlerin, başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, güvenli bir eğitim ve öğretim ortamının sürdürülebilmesi amacıyla uygulama ve denetimler yapıldı. İlçemiz genelinde tüm okullar ile yurt ve pansiyonların yakın çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınlarındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamülleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet kafeler, elektronik oyun salonları ve diğer umuma açık yerlerde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik denetim uygulaması başarıyla gerçekleştirildi.

Polis ve jandarma ekiplerince yapılan bu uygulamalarda, koronavirüs tedbirlerine riayet edilmesi de gözlerden kaçmadı. Ayrıca, güvenlik görevlilerinin, vatandaşların can güvenliğini sağlayacak şekilde, mesleki disiplin ve ciddiyet içerisinde olmaları vatandaşlarımızın takdirini kazandı.

Elde edilen bilgiye göre, ilçemizde huzur ve güven içerisinde eğitimlerin devam etmesine yönelik olarak, gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı, denetim ve uygulamaların Nallıhan Kaymakamlığınca devam ettirileceği öğrenildi.

Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç asayiş uygulamalarının halkımızın güven ve huzuru için devam edecek dedi.



Anahtar Kelimeler: NALLIHANDA ASAYİŞ UYGULAMASI YAPILDI
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi