meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIĞINI EDİRNE’DE İLAN EDECEK

MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIĞINI EDİRNE’DE İLAN EDECEK

Türkiye Değişim Partisi Edirne İl Başkanı Murat Er, genel başkanları Mustafa Sarıgül’ün 11 Ekim 2021 Cumartesi günü kente geleceğini belirterek, adaylığını Serhad Şehri Edirne’den ilan edeceğini söyledi.

Koray USTABAŞI

EDİRNE / UHA - Türkiye Değişim Partisi Edirne İL Başkanı Murat Er, Havsa İlçe Başkanı Canan Sarıkır ve Uzunköprü İlçe Başkanı Kaan Tutulanay ile birlikte Edrin Otel’in altında faaliyet gösteren Kahve Kültürü’nde bir basın açıklaması düzenledi. İl Başkanı Er, Genel Başkanları Mustafa Sarıgül’ün Cumartesi günü kente geleceğini belirterek, adaylığını Serhad Şehri Edirne’den açıklayacağını belirtti.

“4. İL BAŞKANLARI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Türkiye Değişim Partisi Edirne İL Başkanı Murat Er, 07 Eylül 2021 tarihinde 70 il başkanının katılımıyla 4. İl Başkanları Toplantısı’nı gerçekleştiğini hatırlatarak, “7 Eylül 2021 Salı günü Ankara İnn Holiday otelde 4. İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya kongrelerini yapmış 70 il başkanı katıldı. Bu partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün siyasi tarihimizde örneğine çok sık rastlanmayan bir başarısıdır. 90 günlük bir süre içerisinde pandemi dönemine denk gelmesine rağmen neredeyse Türkiye’nin tamamına yakın sayıda bir il teşkilatlanmasını gerçekleştirmesi ve seçimlere girmeye hak kazanacağı büyük kurultayı yapacak olması Türkiye Değişim Partimizin ve Genel Başkanımıza olan ilginin ve iktidara doğru adım adım yürüyüşünün ilk ayak sesleridir.

SARIGÜL ADAYLIĞINI EDİRNE’DE AÇIKLAYACAK

Değerli Basın Mensupları Büyük Kurultayımız için Sayın Genel Başkanımız önemli bir açıklama yapmak üzere bir teşkilatı ziyaret ederek orada bir basın toplantısı düzenleyeceğini il başkanları toplantısında beyan etti ve daha sonra bu toplantı için Edirne’mizi seçtiğini bize iletti. Bu bizim için aynı bir onur ve gurur kaynağıdır. 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 14.00’da Margi Hotel’de Genel Başkanımız yapacağı basın toplantısında çok önemli açıklamalar yapacak ve iktidara yürüyüşümüzün ilk adımını da Edirne’de atmış olacaktır. Büyük Kurultayımız ilk Kurultay olması açısından önemli olduğu gibi muhalefette yapmış olduğumuz son kurultay olması açısından da önem arz etmektedir. Çünkü bir sonra ki kurultayımız iktidarda gerçekleştireceğimiz kurultay olacaktır.

“DEĞİŞİMİN BAŞLADIĞI ANLARI GÖRMEYE DAVET EDİYORUM”

Er, “Büyük Kurultayımız ilk Kurultay olması açısından önemli olduğu gibi muhalefette yapmış olduğumuz son kurultay olması açısından da önem araz etmektedir. Çünkü bir sonra ki kurultayımız iktidarda gerçekleştireceğimiz kurultay olacaktır. Cumartesi günü saat 14.00’da tüm basın mensuplarını Türkiye’nin bu siyasi değişiminin ilk adımına tanıklık etmeye siyasi tarihin değişeceği Değişimin başladığı anları görmeye davet ediyorum. Değişim başladı” şeklinde konuştu.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi