meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MHP HABERLERİ

MHP HABERLERİ Haberleri

MHP’li Toraman’dan Berat Kandili Mesajı

MHP’li Toraman’dan Berat Kandili Mesajı

MHP Kestel İlçe Başkanı Tarkan Toraman Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

MHP Kestel İlçe Başkanı Tarkan Toraman Mesajında; ''Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, Mübarek Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan müstesna gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir.

Tüm İslam âlemi için fırsat olan Berat Kandili, Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek bir gecedir. Bizler de bu fırsatı değerlendirmeli, temiz bir kalple Allah’a yönelerek, bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu eşsiz gecenin kurtuluşumuza, günahlardan beratımıza vesile, günahlardan arınmış, tertemiz bir vicdanla hayırlı başlangıçlar için de büyük bir adım olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslâm âleminin mübarek Berat Kandilini tebrik ediyorum. Berat Kandili vesilesiyle beratımızın önünde duran her türlü engeli ber taraf ederek birbirimizin beratına yardımcı olmayı, Ramazanı şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler: Toraman’ Berat Kandili Mesajı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi