meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MHP 'li Başkan Akdağ Karanfil Dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ ve yönetimi, Ak Parti Yönetimi ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara karanfil dağıttı.

MHP Gürsu İlçe  İlçe Başkanı Tahir Akdağ  ve yönetimi,Ak Parti Gürsu İlçe yönetimi ve Belediye Başkanı Mustafa Işık 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Gürsu Şehit Cüneyt Yıldız caddesi(35 lik cadde) Bankalar  önünde kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

MHP Gürsu İlçe Başkanı  Tahir Akdağ yaptığı konuşmada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla MHP Gürsu İlçe Başkanlığı olarak hanım vatandaşlarımıza karanfil dağıtıyoruz. Ama aslında sadece bugüne dahil değil yılın 365 günü hanımlarımıza çiçek dağıtmak istiyor gönlümüz tabi ki. Bizler dünya kadınlar günü olarak özellikle kurtuluş savaşında askerlerimizle omuz omuza çarpışmış hanımlarımız başta olmak üzere cumhuriyetimizin temel taşı bayanlarımızın toplumda yeteri kadar değeri görüp, sivil toplum kuruluşlarında, siyasi partilerde ve toplumda yeteri kadar sesini yükseltip ve aynı mevkilerde erkekler kadar daha güçlü olarak görmek tek arzumuz. Ben Bu vesileyle Başta Şehit annelerimizin ve Allah'ın emaneti olan bütün kadınların 8 mart kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Işık ise yaptığı açıklamada , “Toplumun en küçük birimi olan aileden başlayarak, hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştirir kadınlarımız. Karlara inat çiçek açan kardelendir kadın. Yaradılışından gelen gücüyle tüm zorluklara direnir ve yine çiçek açar kadın. Kadın demek emek demektir. Kadınların hayatın tüm alanlarındaki taleplerine yönelik toplumsal duyarlılığın arttırılmasını ve kadınların varlıklarını daha yoğun hissetmelerini sağlayan Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Sevginin, şefkatin, hoşgörünün, emeğin, fedakarlığın timsali kadınların huzur şemsiyesi altında şekillenen bir dünya diliyorum. Başta Şehit ve Gaziler’imizin anneleri ve eşleri olmak üzere, yaşamlarının her anında insanlığa değer katan; merhametleri, şefkatleriyle toplumun mihenk taşını oluşturan ve dünyayı güzelleştiren tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi