meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MERHUM İŞADAMI DÖLEKLİ’LER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

MERHUM İŞADAMI DÖLEKLİ’LER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Hayırsever İşadamı Merhum Hacı Saffan Dölekli ve Oğlu Atilla Dölekli için Kuran’ı Kerim ve mevlit okutuldu

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

HABER HAKİMİYET - Erzurum Hasankale’li Hayırsever işadamı, Merhum Hacı Saffan Dölekli ve Oğlu Merhum Atilla Dölekli’nin vefat yıl dönümü dolayısıyla Kur-an'ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu

Pasinler Başta olmak üzere Erzurum’da ,12:30 Erzurum Ulu Camii, Yıldız Camii ve Cemaliye Camiinde ve bir çok camilerde Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu. Kuranı Kerim tilaveti ve Mevlidi şerif okumasına bir çok vatandaşın yanı sıra protokolda katıldı. Konuyla ilgili olarak bir çok vatandaş açıklamasında "Merhum Hacı Saffan abimiz ve Oğlu Merhum Atilla kardeşimizin vefatının yıldönümü dolayısıyla biraraya gelmiş bulunuyoruz. Kendisi bir işadamından öte değerli, güzel bir insandı. Fakirlerle fakirliği, zenginlerle zenginliğini yaşayan herkesin acısına mutluluğuna ortak olan iyi bir dostu. Ülkemiz ve Erzurum sadece baba ,oğul bir işadamını kaybetmedi aynı zamanda çok değerli hayırsever bir insanlarını da kaybetti. Allah mekanlarını Cennet eylesin. Dölekli ailesine sabır, sağlık ve sıhhat versin." dedi.

Dölekli ailesinin Hayırsever bayrağını yürüten Gürkan Dölekli ve Volkan Dölekli kardeşler merhum Atilla Dölekli için Pasinler eski Devlet Hastanesinin yerine inşaatı devam eden Camii Şerif ve külliye yapımındada bulundular.

 

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi