meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MECLİS ÜYESİ ECZ. AYHAN ÖNAL'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MECLİS ÜYESİ ECZ. AYHAN ÖNAL

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ecz. Ayhan Önal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir Kutlama mesajı yayımladı. Meclis Üyesi Ecz. Ayhan Önal mesajında şu ifadelere yer verdi:

ENVER GÜLER

BURSA / UHA - "Türk milletinin verdiği kahramanca mücadelenin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs,  bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'dan başlayan bağımsızlık mücadelesinin önderi olmuştur. 19 Mayıs'ın,  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, Türk ulusunun gençlerine armağan edilmesi, onlara verdiği değerin bir göstergesidir. Büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlere emanet edilmiştir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir.  Bizlerin de gençlerimize olan inancı ve güveni tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi