meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Meclis üyesi Ayhan Önal'dan Ramazan mesajı

Meclis üyesi Ayhan Önal

Bursa Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Ayhan Önal Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bursa Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Ayhan Önal mesajında "Önemli bir manevi iklimin oluştuğu, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu mübarek ayda çevremizde bulunan yoksul ve çaresiz kimselere el uzatmalı, dostluk ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendirmeliyiz. Ramazan ayında oruç tutmanın anlamının çevreye karşı olumsuz hareketler içinde olmak olmadığını anlamamız çok önemlidir.

İhtiyaç ve zor şartlar altında yaşayan insanlara yardım edip problemlerini çözmeye özellikle mübarek Ramazan ayında dikkat etmemiz gereken hususların başında geldiğini unutmamalıyız.

Daha sabırlı, daha anlayışlı olmak gerekirken bu davranışların tam tersi davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, oruçlu bir Müslümana yakışmayan davranışlarda bulunmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Yurtiçi ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin ramazanını tebrik ediyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler: Meclis üyesi Ayhan ' Ramazan mesajı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi