meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

YAŞAM

YAŞAM Haberleri

MASKİ bayramda da hizmete devam

MASKİ bayramda da hizmete devam

MASKİ bayramda da hizmete devam

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca mesaisini sürdürerek vatandaşların yanında olmaya devam edecek.

MANİSA (İGFA)  - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bir duyuru yayınlayarak, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince tüm ekipleri ile görevi başında olacak.

İçme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal ile Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde yaşanabilecek olası arızalarda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sahadaki mesaisini özveri ile sürdüreceklerini bildirdi.

Vezneler ve abone işlerinin çalışma günleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 26 Haziran Pazartesi günü 16.45, 27 Haziran Salı Arife günü ise saat 11:30’a kadar veznelerin çalışacağı belirtildi. Vatandaşların, abonelik hizmetleri ile birlikte gerek fatura ödeme gerekse de kart dolum işlemleri için 17 ilçedeki merkezlerden hizmet verilecek. Bunun yanı sıra vatandaşlar tatil boyunca, MASKİ MATİK, MASKİ Pratik ve MANULAŞ Bayisi Ödeme noktalarından da işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda Soma Bölgesel ısıtma sistemleri de belirtilen tarihlerde hizmet vereye devam edecek.



Anahtar Kelimeler: maski bayramda da hizmete devam
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi