meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Marmara Denizi için ilk kurul toplantısı

Marmara Denizi için ilk kurul toplantısı

.

Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un başkanlığında gerçekleştirildi. Bakan Kurum, "Marmara Denizimiz bugün, dünden, bir hafta öncesinden çok daha temiz durumda" dedi.

İSTANBUL (İGFA) -Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Koordinasyon Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde gerçekleştirilen Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, "Şunu çok rahat söyleyebilirim ki; yaptığımız bu çalışmalarla Marmara Denizimiz bugün, dünden, bir hafta öncesinden çok daha temiz durumda" dedi.

Bakan Kurum, sahada bin 550 personelin çalıştığını, 46 tekne ve karadan temizleme ekipmanlarla çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Müsilajın üzerinden yapılan araştırmalarda müsilajın tehlikeli atık olmadığını ve toksik özellik göstermediğini ifade eden Bakan Kurum, toplam 2 bin 684 metreküp müsilajı topladıklarını farklı noktalardan 550 numune aldıklarını söyledi.

https://twitter.com/csbgovtr/status/1404811589975433239


Anahtar Kelimeler: marmara denizi için ilk kurul toplantısı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi