meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Manisa Büyükşehir personeline performans eğitimi

Manisa Büyükşehir personeline performans eğitimi

.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, tüm Daire Başkanlıklarında görevli ilgili personele, ‘2022 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Eğitim programında performans ve bütçenin önemine değinildi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde görev yapan personele eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda; yeni hizmet binası eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitime Mali Hizmetler Daire Başkanı Serdar Sidar da katıldı. Dört oturum halinde düzenlenen eğitimde, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Nurdan Oktav tarafından sunum yapıldı.

Düzenlenen eğitim programında; performans ve bütçenin önemine değinildi. Mali Hizmetler Daire Başkanı Serdar Sidar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hizmet ve yatırımları; en iyi şekilde planlanması, uygulanması, kontrol edilmesi ve en önemlisi de mali kaynakların en iyi ve hesap verilebilir şekilde, etkili ve ekonomik olarak kullanılması ile gerçekleştirilmiştir. Takip eden 2022 yılı ve sonraki yıllarda da devam etmesi planlanan tüm yatırımlarımızla ilgili çalışmalarımız ve bu yatırımlarımızın finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik bütçe çalışmalarını yürütmek üzere bu çalıştayda bir araya geldik” dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi