meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Kaymakam Perçi‘den Tıp Bayramı mesajı

Kaymakam Perçi‘den  Tıp Bayramı mesajı

.

Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim, bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu çabayı, karşılaşmış oldukları riskleri asla ifade edecek bir söz veya bir kelime yoktur” dedi.

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

HABER HAKİMİYET - Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ülkemiz genelinde sağlık sektöründe hayata geçirilen düzenlemeler ile vatandaşlara sunulan sağlık hizmet standartlarını arzu edilen en üst seviyeye taşımak, hizmete alınan modern sağlık tesisleri ile vatandaşların sağlık hizmetlerinden çok daha kaliteli şartlarda faydalanmalarına imkan sağlamak için Sağlık Bakanlığı’nın yoğun bir çalışma sürdürmeye devam ettiğini kaydeden Kaymakam Perçi, “Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmet standardının yükseltilmesinde, hayatlarını insanı yaşatmaya ve hayat kurtarmaya adayan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarımızın çok büyük payı bulunmaktadır” dedi.

 

TIP BAYRAMINI KUTLADI

 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde gece gündüz demeden, büyük fedakarlıklarla ülkemizi ve milletimizi sağlıklı günlere kavuşturmak adına mücadelenin en ön safında yer alan tüm sağlık çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Perçi, “Pandemi süreci sırasında sağlık çalışanları için sağlık kahramanları gibi ifadeler kullanıldı. Ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim, bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu çabayı, karşılaşmış oldukları riskleri asla ifade edecek bir söz veya bir kelime yoktur. Gerek sahada gerek hastanelerdeki her birimde, birçok konuda fedakarlık yaparak ailelerinden, çocuklarından ayrı kalıp, hastalarımızı iyileştirmek için gecesini gündüzüne katan personellerimize ve müdürlerine teşekkür ediyorum. Mesleklerini büyük fedakarlık ve özveriyle yerine getiren hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Perçi‘ Bayramı mesajı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi