meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

KAYMAKAM PERÇİ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

KAYMAKAM PERÇİ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Erzurum’un Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı,

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

HABER HAKİMİYET - Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi mesajında, "Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir.

Mübarek Üç aylar içerisinde yer alan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili’ne eriştiğimiz şu günlerde bu anlamlı günün sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan,  merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’ in mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemeye özen göstermeliyiz.

Manevi duyguların yeşerdiği bu müstesna geceyi, kalplerimizin kin ve nefret duygularından arındırmasına, kardeşliğimiz ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması için bir fırsat olarak görmeliyiz. Miraç’ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi