meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Kaymakam Perçi Pasinler’den ayrıldı

Kaymakam Perçi Pasinler’den ayrıldı

Kaymakamlar kararnamesi ile Bartın Amasra ilçesine atanan Kadir Perçi ilçeden ayrıldı. Pasinler’den ayrılan Kaymakam Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Ahmet Dölekli Gazetemiz aracılığıyla bir mesaj yayımladı.

REFİK TEKİN 

ERZURUM / UHA  - Kaymakam Perçi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Pasinler’li hemşehrilerim, uzun bir süredir  görev yaptığım Pasinler’ imizden  bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; eğitim, turizm, tarım, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve KÖYDES kapsamında bir çok proje ve çalışmayı yürütme fırsatımız oldu. Kurumsal görevlerimizin yanında; proje ekiplerimizle birlikte, gece gündüz demeden yürüttüğümüz çalışmalar ile, ilçemize değer katmak için mücadele ettik. İnançla ve gayretle yürütülen bu çalışmalardan ötürü memnuniyet duyuyor ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızda sürekli olarak desteklerini gördüğüm; Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, siyasi partilerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza, esnafımıza, mesai mefhumu gözetmeden çalışma arkadaşlığı yaptığımız kurum amirlerimiz ile personelimize ve bilhassa kıymetli Pasinler halkına şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz" 

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ise " Kaymakam Kadir Perçi  ile bir çok başarılara imza attık. Değerli kardeşim, fahri hemşehrimiz, kendisiyle beraber memlekete hizmet vermiş olmakla iftihar ettiğim Kaymakamımız Sn. Kadir Perçi’ye Pasinlerimize hizmetleri hasebiyle şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkür ediyor, örnek devlet adamı karakteriyle devletimizin en üst makamlarında nice güzel hizmetlere imza atacağı inancıyla kendisine yeni görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyorum." Dedi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Perçi Pasinler’ ayrıldı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi