meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Kavala'dan 4. yıl mesajı: Yaşadıklarımın tesellisi..."

Kavala

Kavala'dan 4. yıl mesajı: Yaşadıklarımın tesellisi..."

Dört yıldır tutuklu olan iş insanı Osman Kavala, Silivri Cezaevi'ndeki dördüncü yılının tamamlanması nedeniyle sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Silivri Cezaevi'nde dördüncü yılını tamamlayan iş insanı Osman Kavala, mesajında, "Bu süre içinde, sadece cezaevinde olduğum için kendi hayatımı yaşama imkanımı kaybetmekle kalmadım, hedef gösterildiğim ve kamuoyunda hakkımda 'karanlık' ve 'kötü' bir insan izlenimi yaratılmaya çalışıldığı için, kendi gerçekliğim de tahrif edildi. Hayatımın dört yılını kaybettikten ve bir 'memleket sorunu' haline geldikten sonra, teselli bulabileceğim şey, yaşadıklarımın yargıdaki sorunlarla yüzleşilmesine katkıda bulunması ve benden sonra yargı karşısına çıkacak olanların daha adil bir muamele görmeleri ihtimalidir" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Kavala, 22 Ekim'de yaptığı açıklamasında kendisi hakkında "Soros artığı" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt vererek, ifadelerin son derece esef verici olduğunu ve Cumhurbaşkanlığı makamının ciddiyetine uygun düşmediğini belirtmişti.

 

https://twitter.com/FreeOsmanKavala/status/1455431105885114370


Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi